Sayfalar

Hamd, ancak Allah'adır. O’na hamdeder, O’ndan yardım ve mağfiret dileriz.

30 Ekim 2012 Salı

Milli bayramlar için ne demeli?


Konuya başlamadan önce belirtelim ki müslamanlar'ın her şeyleri Allah teala tarafından belirtildiği gibi bayramlarıda Allah teala tarafından belirtilmiştir ve bunlar Ramazan, Kurban olmak üzere iki bayramdır, bu bayramlarda neler yapılır konusuna girmeden gayri islami olan sözde müslüman ve müşriklerin kendilerine bilerek yahut taklit üzere devraldıkları bayramlara geçmek istiyorum.

Üzerinde yaşadığımız topraklarda olan milli bayramlardan bahsedersek umuyorum ki genel açıklamalardan daha iyi olacaktır ve belki kimilerinin bilmeden kutladığı bayramdan vazgeçmesine vesile oluruz, gayret bizden, başarı ve hidayet Allah'tandır.
Türkiyede Her yıl Resmi olarak Kutlanan Milli bayramlardan;
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

İnşaALLAH yukarıda tarih ve isimlerini verdiğimiz küfür bayramlarını birer birer alıp kısaca haklarında bilgi verip müslümanın tutumunun ne olması gerektiğinden bahsedelim;

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan 1920 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisinin açıldığı günün yıl dönümü olarak kutlanmaya başlanan ulusal bayram,ilk kez 23 Nisan 1920’de “Hakimiyeti Milliye Bayramı” olarak kutlanmıştır.

Yani Allah'ın hakimiyetteki otoritesinin kabul edilmeyeceği, artık beşerin huküm koyacağı gün, resmi bir bayram olarak kutlanacak! müslman gözüyle olaya bakınca ürkütücü bir tablo görünüyor, bir taraftan müslüman olduğunu söyleyeceksin, Alla'ın ilahlıkta ve rablikte ortaksız olduğunu söyleyeceksin diğer tarafta Allah'ın hükümranlığının kaldırıldığı günü kutlayacaksın? doğrusu değil müslüman müşrik dahi bunun bir müslüman tarafından kabul edilemeyeceğini rahatlıkla söyler.
27 Mayıs 1935’te bu gün,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutlanılmaya başlanmıştır. bu hadi aşmışlığı daha minicik çocuklarında kafalarına çeşitli etkinliklerle güzel birşey miş gibi kaydettirmektedirler, Atatürkün çocuklara armağanı(!) nasıl bir armağan, anne babalarını asarak mı? yoksa çocukları dinsizleştirerek mi?
Hasılı yerden bitme kanunların Allah'ın kanunlarının yerini alacağı meclisi acarkenki bir müşriğin doğal mutluluğuna 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı deniyor bir müslüman bu hali bir bayram olarak değil bir savaş ilanı olarak ancak değerlendirebilir.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

19 Mayıs 1919'dur.19 Mayıs 1919 Anadolu'da yeni Türk Devleti'nin fiilen temellerinin atıldığı gündür ve Türkiye Cumhuriyeti tarihinin başlangıcıdır.
Yani Hilafetin fiilen ortadan kaldırıldığı günde denebilir, yine denebilir ki Allah teala tamamen hayattan çıkarıldığının bir gündür., bunlar kutlanacak günlermidir? dikatinizi çektimi bilmem ama başlarında çocuk ve gençlik bayramı diye yazılmış ! bu bayramların çocuk ve gençlere armağan edilmesi tesadüf yada Atatürkün çocuk canlısı genç nesil sevgisinden olacak değil her halde, bu olsaydı, anne, baba, çocuk bir arada olduğu halde toplu katlıyamlar yapmazdı? vs peki neden çocuklara yada gençlere armağan edilen bayram? bu hiç küşkusuz gençlerin ve çocukların kendi ellerinde olmaları içindir, malum kendileri ebedi yaşayamnaycaklarına göre kurdukları tezgahı öyle ayarlamalıdırlarki kendilerinden sonrada devam etsin...

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Islam Hilafeti`ni kaldirdilar, Devletin dini, Dini Islam`dir ibaresini anayasadan cikardilar,Miras hukukunu degistirdiler, Dini nikahi yasak ettiler, Kocasi ölen veya bosanan kadinlara ait iddet diye bir sey tanimadilar,Kadinlarin basörtüsüne karsi ciktilar, Cok kadinla evlenmeyi yasakladilar, Ser`i yemini degistirdiler, Islam Hukuku yerine, medeni kanunu getirdiler, Din derslerini mekteplerden kaldirdilar, Dini ve Islami kuruluslari yasakladilar, Kur`an harflerini yasak edip, latin harflerini getirdiler, Medreseleri kapattilar, Milletin basina zorla sapka giydirdiler, Camiileri müze ve esya depolari haline getirdiler; hasılı 29 ekim cumhuriyet bayramı dedikleri gün ile İslam tamamen insanların arasından alındı/yasaklandı,

Bu ve bu şekilde olan bayramların müslümanım diyenler tarafından kabul edilmesi akla sığacak şeymi? bunu geçtim bu günleri resmileştiren milli bayram diye millet arasına koyan birilerinin anılması, defterlerine mektuplar yazılarak mezarlarına ve putlarına çelenkler konması, kıyama durulması akıl işi mi? doğrusu gülünecek şeydir, bir taraftan müslümanım denecek bir taraftam Muhammed mustafa savdalısıyım denecek diğer taraftan muhammed (s.a.s) in gelişi ile yıkılan putların yerine putlar inşa edilecek ve huzurlarına adaklar adanarak kıyama durulacak? mekke müşrikleri bundan farklı bir şey yapmıyorlardı, onlar en azından salih kimselerin putlarını inşa edip adak adıyorlardı peki ya bu sözde müslümalar? Allah düşmanlarının putlarını inşa ediyor ve karşılarına geçip kıyamda duruluyor? buda yetmez çocuklarını her savbah ve bu milli bayramlarda putun önünde kıyama durmaları hatta putun getirmiş olduğu rezaleti ayakta tutup yolunda ilerleyeceğinede yemin etmeleri için küfür yuvası olan okullara gönderiyorlar!! eğer mekklilerin puta kıyamı şirkse bu sözde müslümanların yaptığına ne demeli? şirkin ötesi olsa kuşkusuz bu şirkin ötesinde birşey olacaktı!!

Hayır vallahi bu böyle basitsenerek canım ne olacak şeklinde basite alınacak bir hal değil, bu hal mekke müşriklerinin geçildiği kıyametin artık çok yakın olduğunu gösteren haldir, münafıkca tavırlarla müslümanlık idiaları almış başını gidiyor...

Müslüman tüm bunları görüp sirkelenmeli ve cahiliyenin kirinden arınmalıdır, aksi halde bu kir kendisinede bulaşır, peki ne yapmalı?; bu bayram ve törenlerden Ateşe atılacakmışcasına uzak durmalı, kendi veleyatinde olanları ne pahasına olursa olsun bu törenlerden, kıyam ve andlardan uzak tutmalıdır! ve cahiliyede olan bahsi gecen bayramların içinde olanlarada iyi bir dil/uslub ile cahiliyeyi anlatıp uzak durmaları için onlara tebliğ etmelidir, unutulmalı ki bu bayramlar yani Allah değilde beşerin ilahlık sultasında olmasına ancak ciddi calışmalar ve mücadeleler ile son verilebilir ...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.